• Bedrag kiezen
  • Gegevens
  • Betaling
  • Bevestiging

Hoe wilt u steunen?

Kies zelf uw bedrag

Kies zelf uw bedrag

Terugkerende giften kunnen op elk moment stopgezet worden door een mailtje te sturen naar info@fairfin.be.

Je kan ook een overschrijving doen op ons rekeningnummer BE10 5230 8038 6504 met mededeling 'gift'.

Vragen? Contacteer Lieve Van Dijck via lieve.vandijck@fairfin.be.

Fiscaal voordelig

Giften zijn fiscaal aftrekbaar. Als u over een heel jaar minstens 40 euro schenkt aan FairFin, hebt u recht op een fiscaal attest en een belastingvermindering van 45% van de gestorte bedragen. Een gift van 100 euro bijvoorbeeld kost u zo in feite slechts 55 euro. Je ontvangt ons fiscaal attest ten laatste in de maand april van het jaar dat volgt op je gift(en).

100% transparant

Als beweging die werkt aan een duurzaam en transparant financieel systeem, geven we zelf graag het goede voorbeeld. De schenkers, leden en personeelsleden worden automatisch op de hoogte gebracht van wat FairFin vzw met de verworven fondsen gedaan heeft om onze doelstellingen te realiseren.

Deze informatie vindt u terug in het jaarbericht dat we elk jaar in april met alle betrokkenen delen. Klik hier voor de meest recente cijfers.

FairFin onderschrijft de ethische code van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving. Je beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat er met de verworven fondsen gedaan werd.

VEF

 

De rekeningen van FairFin zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geverifieerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Donorinfo

FairFin in uw testament?

Vindt u ook dat het financieel systeem een waakhond nodig heeft die toont dat het anders kan? Denk er dan eens aan om een deel van de bezittingen die u vergaarde - en die u bij uw afscheid toch niet kan meenemen - aan FairFin te schenken. Zo helpt u mee de spelregels te veranderen.

Meer informatie over schenkingen en legaten vindt u hier.