onKernelRequest
onKernelResponse

Word vrijwilliger bij klimaatacties

 

Extreme droogteperiodes, bosbranden, overstromingen. De gevolgen van de klimaatverandering worden steeds tastbaarder, ook dicht bij huis. Toch stroomt er nog steeds geld naar fossiele brandstoffen die de klimaatcrisis enkel erger maken. Hoog tijd voor een campagne om de geldstromen naar de fossiele sector aan banden te leggen. Jouw bijdrage als actievoerder is hierbij van onschatbare waarde. Want alleen samen kunnen we de druk op banken en beleidsvoerders opvoeren.

Wil jij banken en overheden actie laten ondernemen in het belang van mens en planeet? Zit je boordevol creatieve actie-ideeën? Leer je graag andere geëngageerde mensen kennen? Ondersteun je graag acties en evenementen achter de schermen? Steek je graag de handen uit de mouwen? Of misschien ben je een heus foto- of videotalent? Dan ben je heel erg welkom om de acties en campagnes van FairFin te ondersteunen.

Je kan zelf kiezen hoe sterk je betrokken wil zijn: je kan mee brainstormen over hoe we campagnes aanpakken, maar ook voor of achter de schermen acties en evenementen mee versterken.

Goesting om erbij te komen? Laat iets weten via onderstaand formulier!

Twijfel je of vrijwilligerswerk bij FairFin iets voor jou is? Of zijn er bepaalde drempels voor jou? Stuur een e-mail naar lieve.vandijck@fairfin.be en we zoeken het samen uit. 

Iedereen die de boodschap van FairFin ondersteunt is welkom om vrijwilliger te worden, ongeacht diens gender(identiteit), leeftijd, afkomst of seksuele oriëntatie

Schrijf je hier in

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.