onKernelRequest
onKernelResponse

Doe mee! Word vrijwilliger bij FairFin

Heb je zin om het financieel systeem het vuur aan de schenen te leggen? En sta je achter de missie van FairFin? Kom samen met ons actievoeren, geef een vorming of zet je talenten in achter de schermen. 

Of je nu één keer per jaar, of één keer per week mee doet, je bent welkom in ons vrijwilligersteam.

Goesting om erbij te komen? Schrijf je in via onderstaand formulier!

Twijfel je of vrijwilligerswerk bij FairFin iets voor jou is? Of zijn er bepaalde drempels voor jou? Stuur een e-mail naar lieve.vandijck@fairfin.be en we zoeken het samen uit.

Voer mee actie

Word deel van ons vrijwilligersteam en zet mee je schouders onder de acties van FairFin. Je kiest zelf hoe sterk je betrokken wil zijn en welke taken je wilt opnemen.

Voorbeelden van jouw taken als vrijwilliger:

  • Je brainstormt mee over toekomstige campagnes
  • Je fotografeert op acties
  • Je neemt als activist deel aan een actie van FairFin
  • Je deelt flyers uit en geeft uitleg aan burgers
  • Je verzamelt het nodige materiaal ter voorbereiding van een actie

Geef een vorming

Spreek je graag voor een publiek en vind je het fijn om jouw kennis over te brengen aan anderen? Kom dan deel uitmaken van onze vormingsploeg. Geef mee de vorming ‘Wat doet de bank met mijn geld?’ voor groepen volwassen in je eigen regio. Je krijgt van ons de nodige opleiding, materiaal en ondersteuning om deze vorming vol vertrouwen te brengen.

Waarom vrijwilliger bij FairFin worden?

FairFin streeft naar een financieel systeem op maat van mens en klimaat. Jouw bijdrage als actievoerder of vrijwilliger is hierbij van onschatbare waarde. Want alleen samen kunnen we de druk op banken en beleidsvoerders opvoeren. 

  • Je leert andere FairFin-vrijwilligers en medewerkers kennen.
  • We organiseren jaarlijks ook een FairFindag waarop iedereen elkaar kan ontmoeten en ideeën uitwisselen in een gezellige sfeer. Zo houden we het gezellig én leerrijk.
  • We vergoeden je vervoerskosten en eventuele andere kosten die je maakt als vrijwilliger.
  • Je kan zelf kiezen welke taken je opneemt. Zo kan je je vrijwilligerswerk afstemmen op je persoonlijke leven.
  • Twijfel je over welke taken passen bij jou? Dan ondersteunen we je mee in de zoektocht. Afhankelijk van de nood voorzien we korte opleidingen rond vormingen geven, inhoudelijke thema’s of campagnestrategie. Heb je vragen, dan kan je steeds bij ons terecht.

Iedereen die de boodschap van FairFin ondersteunt is welkom om vrijwilliger te worden, ongeacht gender(identiteit), afkomst, leeftijd of seksuele oriëntatie.

Schrijf je hier in

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.