Doe een gift

FairFin werkt al 35 jaar aan een duurzame toekomst door aandacht te hebben voor haar wortels: geld. We duwen banken in de juiste richting, geven burgers kans om hun stem te laten horen en ontwikkelen bouwstenen voor een nieuwe economie. Uw gift helpt om sneller en verder te gaan. Stort een bedrag naar keuze op onze rekening IBAN: BE10 5230 8038 6504 (BIC: TRIOBEBB) met de mededeling ‘gift’. Via de link hieronder kun je in een veilige betaalomgeving online geven.

VEF Logo> Elke maand geven? Een structurele gift kunt u doen door uw bank hiervoor eenmalig de opdracht te geven. Het rekeningnummer van FairFin is IBAN: BE10 5230 8038 6504 en BIC: TRIOBEBB.

FairFin is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving. Dit impliceert dat FairFin de Ethische Code voor fondsenwerving navolgt.

Als schenker ontvangt u het jaar na uw gift een kort jaarbericht met de belangrijkste activiteiten van FairFin in het voorbije jaar. En met een financieel overzicht van de inkomsten en uitgaven.

Fiscaal attest

Giften aan FairFin zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Zo recupereert u via de belasting tot 45% van uw gift. Meer informatie over het fiscaal attest via deze link. Vragen? Meer weten over een financiële gift aan FairFin? Contacteer Johan Sonneville, via johan.sonneville@fairfin.be of via 02 201 07 70.

Bedrag

Voor de som van je giften gedurende een jaar ontvang je vanaf 40 euro een fiscaal attest.

EUR
Contact info

Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestigingsmail naar te sturen. Je adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van je gift en de aanmaak van je fiscaal attest.

Naam
Adres
Nadat je op bevestigen klikt, word je doorverbonden naar de pagina van Mollie voor de veilige afhandeling van je betaling.