Het 2018 van FairFin: rookgordijnen optrekken en de sector bewegen

Eind december, tijd voor een terugblik. Bij FairFin hebben we in 2018 gemerkt dat je met een goede uitleg heel ver komt. Met onze les 'Wat doet de bank met mijn geld?' stonden we in de derde graad BSO en het was geweldig. Ook geweldig waren alle significante stappen die er in de financiële sector werden gezet onder druk van klanten en andere maatschappelijke spelers. Een lange weg te gaan naar duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid, maar banken en verzekeraars begrijpen steeds beter dat ze niet kunnen opereren los van de samenleving waarop ze zoveel invloed hebben en waarvan ze afhankelijk zijn.

Bekijk hier ons jaaroverzicht in video!

Steun ons met een gift! Alle beetjes maken een verschil, vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45% van je gift terugkrijgt.

Bedrag

Voor de som van je giften gedurende een jaar ontvang je vanaf 40 euro een fiscaal attest.

EUR
Contact info

Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestigingsmail naar te sturen. Je adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van je gift en de aanmaak van je fiscaal attest.

Naam
Adres
Nadat je op bevestigen klikt, word je doorverbonden naar de pagina van Mollie voor de veilige afhandeling van je betaling.