FairFin viert 5de verjaardag Belfius in bankkantoor

Vandaag 10 oktober 2016 mag Belfius 5 kaarsjes uitblazen. FairFin was er als de kippen bij om deze verjaardag te vieren. En waar kan je zoiets beter vieren dan in een Belfius-kantoor? Bekijk hier het filmpje dat vannacht werd opgenomen.

De reden dat FairFin zoveel aandacht heeft voor deze verjaardag, ligt voor de hand. Vijf jaar geleden heeft elk van ons 363 euro betaald zodat uit de as van Dexia deze felroze baby kon geboren worden. Vandaar dat FairFin onder het motto ‘Belfius is van ons’ nauwgezet opvolgt wat er met de bank gebeurt. In november zal FairFin, samen met andere organisaties, hierover met een standpunt naar buiten komen.

Maar vandaag is het dus tijd voor feest én een actie om 15u in Brussel aan het Belfius-kantoor in de Vredestraat 9 (Matongé-wijk). Dat net dit kantoor werd uitgekozen is geen toeval. Want net als bij andere banken, krimpt bij Belfius het kantorennetwerk. Eind oktober ‘verhuist’ het Belfius-kantoor in de Vredestraat naar het Flagey-plein en dit in het kader van, hoe kan het ook anders, ‘een betere service aan de klanten’.