Word lid

Wil je mee het financieel systeem veranderen? Als lid van FairFin heb je een stem binnen de beweging en krijg je regelmatig actuele informatie over duurzame alternatieven.

Om lid te worden, gelieve onderstaand formulier in te vullen (vergeet je emailadres niet!) en het lidgeld over te maken. Het lidgeld is 20 euro per jaar (18 euro voor NewB leden). Je kunt dit bedrag online overmaken of storten op:

Rekening (IBAN): BE77 8939 4401 1442
BIC: VDSPBE91
Mededeling: ‘lidgeld 2017 + je naam’.

Nieuwe leden ontvangen, als ze dat willen, een welkomstkado (FairFin keukenschort). Nieuwe en hernieuwde leden ontvangen onze digitale nieuwsbrief, een inhoudelijke publicatie en korting op onze producten en activiteiten.  

Als je je in december 2016 lid maakt, word je lid voor heel 2017 én ontvang je de publicatie 'De Staat van de Banken 2016' waarin we 20 financiele instellingen onder de loep nemen.

Het FairFin lidmaatschap geldt voor één persoon.

Lid worden als organisatie? Dat kan! Vul bij 'naam' de naam van uw organisatie in en geef bij 'opmerkingen' drie namen van personen op, die gebruik kunnen maken van de korting op producten en activiteiten. Momenteel zijn wij aan het nadenken over een apart aanbod voor organisaties, waarbij het lidgeld hoger ligt en we extra voordelen kunnen aanbieden. Dit aanbod kunnen we u in 2008 voorleggen. Voor nu wordt u gewoon lid voor 20 euro.