Klaps en Frank

Belfius is van ons - AV 26 april 18u Fontainasplein

1
Drukwerk

Belgische banken investeren nog steeds 40 miljard euro in fossiele energie

2

Inhoud syndicerenRSS
walhi-ciberon

Hof trekt vergunning Cirebon 2 in na financial close

De rechter van Bandung heeft de milieuvergunning voor de steenkoolcentrale Cirebon 2 ingetrokken, een dag na de ondertekening van de financiële documenten.

Belfiuscrowd

Kom naar de andere AV van Belfius op 26 april

U bent niet uitgenodigd voor de komende Algemene Vergadering van Belfius op 26 april? Maak u geen zorgen, wij ook niet. Of maak u toch zorgen. We zijn immers met z’n allen aandeelhouder van Belfius. Daarom organiseert het platform Belfius is van ons op 26 april een andere AV.

Reinout

Doe mee met de Grote Ethische Bankenoversteek

Reinout Dewulf (rechts op de foto) uit Gent  is de man achter de Grote Ethische Bankenoversteek: "Ik stap over van bank omdat ik wil gaan voor mijn idealen." Dinsdag 21 maart om 9u is het zover.

vorming

Educatieve lente bij FairFin

Financiele educatie is meer dan geld tellen. FairFins voorjaar zit boemvol vormingen, o.a. in het kader van Belmundo, Money & The City en de Week van het Geld. Doe mee!

Bristol Pound

Een eigen Gentse munt, zin of onzin ?

Overal in de wereld winnen lokale munten aan populariteit. De inwoners van Bristol steunen met hun eigen Bristol Pound de lokale economie.

krant

Onethische beleggingen mogen niet de norm zijn

Het debat rond de intercommunales heeft hevig gewoed. Veel is gezegd over al dan niet bezoldigde mandaten. Hoe geld, in dit geval overheidsgeld, beheerd wordt, verdient echter minstens evenveel aandacht, zei Sebastien Mortier van FairFin in De Standaard.