pc

Vacature: projectverantwoordelijke Muntuit (30u)

1

Inhoud syndicerenRSS
3_ietsvoorjouw(00)

Vacature: medewerker campagne en educatie (19 - 25u)

FairFin zoekt een proactieve teamspeler met een kritische geest die gebeten is door actuele financiële thema's en informatie en inzichten hierrond met enthousiasme weet over te brengen aan mensen en organisaties.

still_stofzuigen

"Bank can't you see? We want to break free!"

"But we have to be sure that you ‪#‎divest‬ some more - Oh how we want to break free!" In het kader van Break Free 2016 trok de kuisploeg van FairFin naar ING Bank om haar te vragen resoluut te kiezen voor schone, hernieuwbare energie. Bekijk hier het filmpje!

de_roma

NewB en Apache presenteren 7 juni: avond over Panama-papers en Fortisgate

LuxLeaks en de Panama Papers zorgden voor een storm van verontwaardiging die nog niet meteen zal luwen. Apache-hoofdredacteur Karl van den Broeck gaat in gesprek met journalisten Lars Bové en Wim Van den Eynde over ethiek in de financiele wereld. Marc Bontemps gaat in op NewB. Mis het niet, dinsdag 7 juni om 20u30 in De Roma.

NewB_MasterCard_Card_Design_Front

De NewB Kaart is er!

NewB heeft haar eerste product gelanceerd, de NewB betaalkaart! Handig om kleine betalingen mee te doen en een mooie manier om te laten zien dat je voor ethisch bankieren bent.

Stephanie

"Ik heb een nieuwe economie nodig"

Stephanie Rearick (VS) is muzikant, co-eigenaar van een koffiehuis en sociaal activist. Ondanks al haar engagement kreeg ze het gevoel niets echt te kunnen verbeteren zonder een fundamentele verandering in onze economie: “Om met mijn tijd de dingen te kunnen doen die ik wil doen, heb ik een andere economie nodig. Voor de mensen rond mij geldt hetzelfde.”

9keermeer

Waarom blijven investeren in fossiele brandstoffen niet meer van deze tijd is

Break Free 2016 was een groot succes: wereldwijd waren er acties om fossiele brandstoffen in de grond te houden. FairFin wil dat banken snel kiezen voor een toekomst met hernieuwbare energie en steunt Groen in haar wetsvoorstel om hen te laten desinvesteren.